Vind u het prettig om samen met andere te trainen maar wilt u wel meer begeleiding en motivatie dan in de fitness? Maak dan gebruik van onze ‘Small Group Trainingen’. Deze trainingen zijn speciaal voor groepen tot 10 personen waardoor u begeleid en gemotiveerd wordt door de trainer maar ook de motivatie en de gezelligheid van een groep heeft.

Doelstelling van deze training is zowel conditieverbetering als spierversterking. Dit allemaal met oefeningen op uw eigen niveau. Ook houden wij rekening met eventuele klachten en/of blessures en geven waar nodig advies en speciale oefeningen. Een training (Workout of the Day, WOD) duurt 60 minuten.

Tijdens deze training maken wij gebruik van vernieuwende trainingsmiddelen, oefeningen en toestellen. U kunt zich eenvoudig aanmelden en in onze agenda onder ‘WOD’ een plekje reserveren. Wilt u samen met vrienden, familie of collega’s komen trainen? Neem dan contact met ons op zodat we in overleg met u kunnen bekijken wanneer we uw groep van dienst kunnen zijn.